26.2.2009

Maailman nopein

Niin sitten kävi, että juuri kun sain kehuttua Google Chromea, Apple otti ja julkaisi "maailman nopeimman selaimen". Applelta siis ainakin vielä toistaiseksi jaossa Safari 4 beta, mutta ilmeisesti lähiaikoina julkaistaan myös lopullinen versio. Pitänee tutustua myös tähän uuteen selaimeen ajan kanssa. Edellinenkin versio oli hetken kokeiltavanani, mutta itse en pitänyt ensikään Applemaisesta käyttöliittymästä lainkaan ja Safari jäi siksi vähemmälle käytölle.

Safari 4 -kokemuksia voit raapustella tänne kommentin muotoon.

2 kommenttia:

  1. Kävin lataamassa kyseisen selaimen. Ensimmäinen asia mikä jäi mieleen oli asennuspaketin koko, melkein 25 Mt. Se on minusta aika paljon.

    Itse selain näyttäisi toimivan hyvin, mutta kärsii pätkimisestä - joka puolestaan johtuu omasta netistäni, joka on täynnä nettiaikaa halavia vempaimia (kuten xbox).

    Oletko selvittänyt kuinka arka Safari on tietoturvapuolella? Käsittääkseni ainakin Maceillä ongelmia ei ole.

    VastaaPoista
  2. En ole tutkinut asiaa, mutta osaisin arvata että mitä suositumpi sitä enemmän haavoittuvuuksia etsitään ja löytyy. Samoten sitä enemmän ongelmat ovat esillä mediassa. Tarkoitan tällä samaa kuin jos vaikka vertailisi kumpi on turvallisempi Windows vai Linux..?

    VastaaPoista