28.8.2009

XBOX 360 saa lisäsisältöä

Toimituksen juuri saaman tiedon mukaan huhut Facebookista, Last.fm:stä, Twitteristä ja Netflixistä xbox:lle pitävät täysin paikkaansa. Aikataulusta uusille ominaisuuksille ei vielä ole tietoa, mutta oletettavasti julkaisuajankohta on aikaisintaan tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä. On hienoa että Microsoft jaksaa panostaa jatkuvasti konsoliinsa. Toisaalta se on kait välttämättömyys keskellä "konsolisotaa".

Mitä uudet ominaisuudet sitten antavat esimerkiksi suomalaiselle käyttäjälle..? No ei yhtään mitään ainakaan ennen kuin takataskussa on kultajäsenyys. Kaikki uudet palvelut ovat nimittäin kuukausimaksullisen Gold Membershipin takana. Hieman erikoista ainakin näiden muuten ilmaisten sosiaalisten palveluiden osalta.

Entäs sitten Netflix? Viime vuoden puolella Netflixiä ei saanut toimimaan Suomen maalla ilman jenkkiproxya. En tiedä onko tämä sitten muuttunut ja Netflix olisi tätä nykyä oikeasti kansainvälinen videovuokraamo. Toinen ongelma on tekstitykset joita ei ole. Tähän ongemaan on kuitenkin tulossa korjaus Netflixin blogin mukaan noin vuoden sisään. Kolmas ongelma on se että Netflix on kultajäsenyyden takana ja on itsessäänkin maksullinen palvelu, eli taas palaa rahaa.

Mutta mitä tapahtui sille kaikkein kiinnostavimmalle uudistukselle eli Spotifyn kilpailijalle?



Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti